Volimo Prirodno

83019216_474782390090328_6319796337407688704_n

Volimo prirodno je web trgovina gdje možete pronaći sve što vam je potrebno da napravite bilo koji kozmetički proizvod kod svoje kuće i to sve možete obaviti iz udobnosti svoga doma online narudžbom. Također na našem web shopu možete pronaći i sastojke za izradu svijeća. Pored sastojaka za izradu kozmetiku i repromaterijala za svijeće, u ponudi imamo eterična ulja, biljna ulja, buttere, hidrolate, tinkture, kao i ambalažu za kozmetiku, farmaciju i ambalažu za svijeće.

Volimo Prirodno d.o.o je uvoznik i distributer kozmetičkih sirovina, koje se koriste u proizvodnji kozmetičkih proizvoda.

Svojim kupcima nudimo certificirane i visoko kvalitetne sirovine za proizvodnju kozmetike sa naglaskom na sirovine biljnog porijekla.  Pod pojmom sirovine za kozmetiku podrazumijevamo(biljna ulja, eterična ulja, emulgatore, buttere(maslace), parfemska i mirisna ulja, vitamine, boje za kozmetiku i sapune, tinkture, hidrolate i još mnogo toga).

 

Volimo Prirodno doo je zastupnik i distributer za Bosnu i Hercegovinu jednog od vodećih svjetskih proizvođača ZENICOLOR glicerinskih baza i boja za izradu sapuna. Također za područje Bosne i Hercegovine(BiH) zastupamo Oshadhi brend viskokvalitetnih eteričnih ulja. Možemo se pohvaliti da pored Oshadhi-a vršimo distribuciju još jednog svjetski poznatog brenda eteričnih ulja – PRANAROM.

Pored sirovina za kozmetiku, u našoj ponudi možete pronaći veliki izbor kozmetičke i farmaceutske ambalaže, kao i ambalaže za svijeće. Od 2021 godine našu ponudu smo obogatili i sirovinama za izradu svijeća. U ponudi još imamo i laboratorijski materijal i posuđe.

Close
Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Vaši će se lični podaci koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i za druge svrhe opisane u našim pravila o privatnosti.

Lost Password

Izgubili ste šifru? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem email poruke link za izradu nove šifre.

Close
Shopping cart