Volimo Prirodno

Prodavalac se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na webshopu Volimo Prirodno.

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Prodavaoc nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavljača (kompanija koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Proizvodi imaju garanciju ako je tako naznačeno na garantnom listu ili na računu. Garancija je važeća uzimajući u obzir upute na garantnom listu i sa originalnim računom. Garantni rokovi su navedeni na garantnom listu.

Kompanija je dužna reklamaciju napraviti u roku 15 dana od primljenog artikla, u suprotnom proizvod mora zamijeniti sa drugim jednakim proizvodom.

Close
Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Vaši će se lični podaci koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i za druge svrhe opisane u našim pravila o privatnosti.

Lost Password

Izgubili ste šifru? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem email poruke link za izradu nove šifre.

Close
Shopping cart