Volimo Prirodno

Vi možete koristiti našu web stranicu samo u svrhu za koju je namijenjena. Ne smijete koristiti našu web stranicu na način koji može prouzrokovati bilo kakvu štetu drugim korisnicima.

Vi razumijete da ste samo Vi, a ne web stranica, u potpunosti odgovorni za način na koji koristite našu web stranicu i za sve posljedice koje mogu proizaći iz tog načina upotrebe. Ne smijete kopirati ili preprodavati bilo koji dio naše web stranice niti koristiti našu web stranicu u bilo koju neodobrenu komercijalnu svrhu.

Prihvatate da su sadržaj naše web stranice i kompjuterski programi koji omogućavaju njegov rad vlasništvo web stranice i da su zaštićeni zakonom o autorskim pravima.

Vi se obavezujete da nećete mijenjati, kopirati, piratizirati, pokušavati otkriti kompjuterski kod, ili koristiti u bilo koju neodobrenu komercijalnu svrhu bilo koji dio naše web stranice ili naših kompjuterskih (web) programa.

Također, Vi se obavezujete da nećete neovlašteno praviti web stranice ili kompjuterske programe bazirane na bilo kojem dijelu naše web stranice ili naših kompjuterskih programa.

Close
Register

A link to set a new password will be sent to your email address.

Vaši će se lični podaci koristiti za podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici, za upravljanje pristupom vašem računu i za druge svrhe opisane u našim pravila o privatnosti.

Lost Password

Izgubili ste šifru? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem email poruke link za izradu nove šifre.

Close
Shopping cart