Aroma difuzer- BOOM (GISA)

49,90 KM

Ovaj proizvod ima garanciju od dvije godine, ako se s njim ispravno rukuje prema uputama, u protivnom reklamacija neće biti prihvaćena. Garancija je dvije godine od datuma kupnje, što Vam tvrtka jamči i pruža podršku kod bilo kojeg problema u slučaju ispravnog rukovanja proizvodom.

SKU: N/A Kategorija:

Opis

Upute za upotrebu:

Hvala Vam što ste izabrali naš aroma difuzer. Kako bi ste nesmetano uživali u korištenju uređaja molimo pažljivo pročitajte uputu o upotrebi i u skladu s istom ispravno koristite uređaj.

Boom, prvi Gisin aroma difuzer bez vode, zahvaljujući svom ventilatoru može osloboditi snagu eteričnih ulja. Dovoljno je nakapati nekoliko kapi eteričnih ulja na ugrađeni jastučić kako bismo dobili sve blagodati aromaterapije.

Prilikom kupnje aroma difuzera u paketu ste dobili:

Aroma difuzer / USB kabel: 5V DC / 2 baterije AAA / 3 jastučića

Funkcije i karakteristike:

Tipka za uključivanje:

1.  pritisak: kontinuirani način rada s automatskom izmjenom svjetla

2.  pritisak: kontinuirani način rada s jednim svjetlom

3.  pritisak: aroma difuzer se isključuje

Efekt svjetla:   Rotacija LED svjetla u 7 boja

Upute za rad:

1.       otvorite poklopac

2.       nakapajte 5-15 kapi eteričnog ulja na okrugli jastučić

(npr. 5 kapi za male prostorije, 10 kapi za velike, a 15 kapi za otvorene prostore)

3.       zatvorite poklopac

4.       spojite USB kabel ili uložite baterije i pritisnite tipku za uključivanje

Održavanje:

Koristite samo kabel koji ste dobili u paketu.

Prije čišćenja uvijek uklonite kabel za napajanje.

Eterična ulja ne smiju doći u dodir s vanjskom površinom difuzera.

Za čišćenje aroma difuzera koristite mekanu, vlažnu krpu. Za čišćenje plastičnih dijelova koristite vateni štapić umočen u kuhinjsko sredstvo za odmašćivanje.

Rješavanje problema:

Ako uređaj ne radi, molimo provjerite je li spojen s USB kablom prije nego pritisnite tipku za uključivanje. Ili ako koristite baterije, vodite računa da ne ostanete bez njih.

Ako uređaj ne ispušta miris, zamijenite jastučić novim.

Specifikacija:

Dimenzije uređaja                                          85 x 70 mm

Težina uređaja                                                150 g

Vrijeme rada                                                    16 h

LED svjetlo                                                        7 boja s automatskom izmjenom

Materijal                                                            PP

Dodaci                                                               USB adapter: 5V DC, 2 baterije AAA, 3 jastučića

Garancija proizvoda:

Ovaj proizvod ima garanciju od dvije godine, ako se s njim ispravno rukuje prema uputama, u protivnom reklamacija neće biti prihvaćena. Garancija je dvije godine od datuma kupnje, što Vam tvrtka jamči i pruža podršku kod bilo kojeg problema u slučaju ispravnog rukovanja proizvodom. U slučaju bilo kakvog problema za vrijeme perioda garancije kontaktirajte Vašeg trgovca u vezi održavanja ili zamjene. Prilikom reklamacije molimo dostaviti uređaj u originalnoj ambalaži, u protivnom reklamacija neće biti prihvaćena.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Dodatne informacije

Težina N/A
Boja

Bijela