Kalijum Hidroksid (KOH) listići

5,90 KM10,00 KM

KOH je alkalno jedinjenje koje se koristi u procesu saponifikacije ulja i masti. To je najbolji materijal za postizanje različitih vrsta blagih sapuna. Ima veliku moć čišćenja, a rezultati su tvrđi i čvršći sapuni nego sa natrijum hidroksidom.

Opis

KOH je alkalno jedinjenje koje se koristi u procesu saponifikacije ulja i masti. To je najbolji materijal za postizanje različitih vrsta blagih sapuna. Ima veliku moć čišćenja, a rezultati su tvrđi i čvršći sapuni nego sa natrijum hidroksidom.

Mjere opreza :

Nije prikladno za unutrašnju upotrebu. Nije prikladno za hranu.
Nemojte nanositi ovaj proizvod na područje oko očiju ili sluzokože.
Zbog visokog kvaliteta, koncentracije i složenosti upotrebe, svi proizvodi ove kategorije moraju biti namijenjeni za profesionalnu upotrebu u kozmetici i parfimeriji.
Nemojte koristiti direktno na bilo kojoj vrsti kože. Ovi proizvodi su i moraju se koristiti kao sastojci u formulaciji za proizvodnju kozmetičkog ili terapeutskog proizvoda.
Izbjegavajte u slučajevima astme, hipertenzije, bolesti bubrega i kod osoba koje pate od neuroloških poremećaja ili osoba s koronarnim poremećajima.
Čuvati izvan dohvata djece i uvijek čuvajte na sigurnim mjestima.
Čuvajte ovaj proizvod na hladnim mjestima, izbjegavajući direktnu svjetlost i držite posudu dobro zatvorenu kako biste spriječili propadanje.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.

Dodatne informacije

Težina N/A
Veličina

500g, 1000g