Make Soap Box – Sve za izradu sapuna

54,30 KM

Box sadrži:

  • Glicerinska baza za sapun bijela 1kg
  • Glicerinska baza za sapun providna 1kg
  • Zenicolor boje za sapune – Set 5 boja
  • Eterično ulje Narandža 10ml
  • Eterično ulje Lavanda 10ml
Kategorija: Oznaka:

Opis

Opis: Isprobajte naš ekskluzivni set za izradu sapuna kod kuće i otkrijte čaroliju stvaranja vlastitih mirisnih i jedinstvenih sapuna. Uz naš set “Sve za ozradu sapuna kod kuće”, imat ćete sve potrebne sastojke i alate za stvaranje savršenih sapuna koji će osvježiti vaše tijelo i duh.

Glicerinska baza za sapun bijela (1kg): Ova visokokvalitetna bijela glicerinska baza osigurava jednostavnu upotrebu i omogućava vam da bez problema oblikujete svoje sapune. Vaši sapuni će biti kremasti, hidratantni i nježni prema koži.

Glicerinska baza providna (1kg): Ova providna glicerinska baza pruža vam mogućnost da eksperimentirate s raznobojnim i dekorativnim efektima u vašim sapunima. Stvorite prozračne i vedre sapune koji će oduševiti vaše osjetila.

Zenicolor boje za sapune – Set 5 boja: Ovaj set boja donosi vam raznolikost i mogućnost da stvorite sapune u prekrasnim nijansama. Izražajne boje će dodati poseban šarm vašim kreacijama i oživjeti vašu kreativnost.

Eterično ulje Naranča (10ml): Oslobodite svoje osjetilo mirisa uz miris slatkog narančinog ulja. Ovo prirodno ulje pružit će vašim sapunima svježinu i energetski poticaj.

Eterično ulje Lavanda (10ml): Prepustite se umirujućem mirisu lavande koji će vašu kupku ili tuširanje pretvoriti u pravu oazu opuštanja. Ovo ulje će umiriti vašu kožu i osloboditi vas stresa.

Uz naš set, imate sve što vam je potrebno za početak kreiranja vlastitih sapuna. I ne samo to, kupovinom ovog seta, ostvarujete uštedu od 7,40 KM u odnosu na kupovinu pojedinačnih proizvoda.

Pustite svoju maštu na volju, stvarajte unikatne sapune i uživajte u osjećaju zadovoljstva dok koristite sapune koje ste sami napravili. Ne čekajte više, nabavite naš set “Sve za ozradu sapuna kod kuće” i zakoračite u svijet kreacije sapuna.

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.