Maka a Candle Box – Sve za izradu svijeća

53,00 KM

Box sadrži:

  • Soja vosak 1kg
  • Parafiv vosak 1kg
  • Fitilji z svijeću prečnika 50mm – 10 komada
  • Fitilji z svijeću prečnika 60mm – 10 komada
  • Parfemsko ulje Vanila 10ml
  • Mirino ulje Kokos 10ml
  • Staklenka mini jar transparentna 5 komada
Kategorija: Oznaka:

Opis

Opis: Upoznajte naš fantastični box “Sve za izradu svijeća” koji će vas odvesti u svijet mirisnih i ugodnih svjetlosnih doživljaja. Uz ovaj set imate sve potrebno da sami izradite prekrasne svijeće koje će unijeti toplinu i atmosferu u vaš dom.

Sadržaj boxa “Sve za izradu svijeća”:

Soja vosak (1kg): Visokokvalitetni sojin vosak pruža savršenu osnovu za vaše svijeće. Ovaj prirodni vosak sagorijeva čisto i ravnomjerno, stvarajući mirisne svijeće koje traju dugo i ispunjavaju prostor divnim mirisima.

Parafin vosak (1kg): Parafin vosak je idealan za izradu tradicionalnih svijeća. Sa svojom visokom točkom topljenja, održava oblik svijeće i omogućuje vam da izrazite svoju kreativnost.

Fitilji s promjerom 50mm – 10 komada: Ovi fitilji su savršeni za manje svijeće i pružaju stabilno i ravnomjerno sagorijevanje.

Fitilji s promjerom 60mm – 10 komada: Ovi fitilji su idealni za veće svijeće i osiguravaju da vaše svijeće budu održive i snažne.

Parfemsko ulje Vanila (10ml): Oplemenite svoje svijeće slatkim i toplim mirisom vanilije. Ovo parfemsko ulje će stvoriti ugodnu atmosferu i ispuniti vaš dom divnim mirisom.

Mirino ulje Kokos (10ml): Uživajte u tropskom ugođaju uz mirisno ulje kokosa. Vaše svijeće će ispuniti prostor mirisom koji donosi osjećaj opuštanja i osvježenja.

Staklenka mini jar transparentna – 3 komada: Ove prekrasne mini staklenke pružaju vam idealno pakiranje za vaše svijeće. Transparentni dizajn omogućuje vam da uživate u prekrasnom pogledu na plamen i boje svijeća.

Redovna cijena ovog seta iznosi 60,25 KM, ali s našom posebnom ponudom, možete ga dobiti po izuzetno povoljnoj cijeni od 53,00 KM.

Ne propustite priliku da se okušate u izradi vlastitih svijeća i stvorite mirisne oaze u svom domu. Nabavite naš box “Sve za izradu svijeća” i iskusite radost i zadovoljstvo koje donosi stvaranje vlastitih unikatnih svijeća

1. Vaše narudžbe šaljemo putem kurirske službe EuroExpress

  • 0,00 KM (besplatno) za narudžbe iznad 150,00 KM vrijednosti

  • 6,00 KM za narudžbe ispod 150,00 KM vrijednosti

Kupac od dostavne službe dobiva SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Vrijeme dostave nije moguće birati. CCa sat vremena prije dostave dostavljač zove primaoca pošiljke.

2. Lično preuzimanje u našoj trgovini

Preuzimanje naručenih artikala moguće je isključivo nakon naše obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

U trgovini, naravno, možete kupovati i bez prethodne web narudžbe, kao i u bilo kojem drugom dućanu.

Dostavu vršimo samo unutar Bosne i Hercegovine. Minimalni iznos za narudžbu nije ograničen.

Naša trgovina nalazi se u Mostaru, na adresi Bišće polje bb..

Radno vrijeme trgovine: PON-PET: 09:00-16:00h, SUB: 10:00-14:30h.

PLAĆANJE: U trgovini je omogućeno plaćanje gotovinom te karticama jednokratno: (Visa, MasterCard)

Rezervacija narudžbe. Za kupovinu u trgovini poželjno je unaprijed izvršiti narudžbu putem web shopa ili telefona. Narudžbu preuzimate tek nakon što Vas obavjetimo da je narudžba spremna

Cijene u trgovini su identične cijenama na našoj web stranici.

Osobine, djelovanje, indikacije i način primjene opisani su u stručnoj literaturi i na internet stranicama posvećenim aromaterapiji, ljekovitom bilju i zdravom načinu života. Navedeni podaci informativnog su karaktera i ne sadrže medicinske informacije. Volimo Prirodno d.o.o. nije odgovoran za njihovu tačnost.

Informacije o eteričnim uljima i drugim proizvodima su bazične. One se ovdje nalaze isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, i ne uključuju sve potrebne mjere opreza navedenih ulja i drugih proizvoda, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Ove informacije nisu medicinski savjeti.

Eterična i biljna ulja, hidrolati, gline i aktivni ugalj u Bosni i Hercegovini nisu registrovani kao hrana ili dodatak prehrani. Na tržištu se najčešće nalaze kao sirovine, što znači da o krajnjem korisniku i granicama njegova znanja ovisi za šta će koristiti konkretan proizvod.

Sva eterična ulja potrebno je razrijediti (u biljnom ulju) prije nanošenja na kožu. Individualne reakcije su moguće na bilo koji sastojak, pa tako i na sastavnice eteričnih ulja. U slučaju alergijskih reakcija, preporučujemo prestati koristiti sva eterična ulja sličnog hemijskog sastava.

Sirovine (kozmetičke sirovine, gline, većina eteričnih i biljnih ulja, boje, kozmetičke baze, hidrolati, mirisna ulja) ne dolaze uz uputstvo za upotrebu..

Iskustva(recenzije) korisnika odražavaju iskustva kupaca sa određenim proizvodom, te Volimo Prirodno doo nije odgovoran za opise djelovanja, svojstva proizvoda i savjete koje korisnici u svojim iskustvima navode.

Individualne reakcije na kozmetiku, biljna ulja, macerate, butere, eterična ulja, hidrolate, kozmetičke sirovine, kozmetičke baze, mirisna ulja i sl. ne priznajemo kao reklamaciju, kao ni normalne varijacije u boji, mirisu i konzistenciji biljnih ulja, maslaca, macerata, eteričnih ulja, hidrolata, kozmetičkih sirovina i kozmetike.